Sitemap for new.vh-vaerktoej.dk VH Værktøj Aps
VH Værktøj Aps

Migatronic Tig svejsemaskiner


Tre slags puls


Pulsversionerne af Pi har tre muligheder: Traditionel manuel puls, hurtig puls og Synergi Plus(TM) til DC-svejsning, der automatisk indstiller alle overordnede pulspara-metre. Synergi Plus(TM)har desuden den fordel, at den traditionelle lyd ved pulssvejsning nu er afløst af en ikke stressende lyd.

 
De to enfasede, Pi 200 HP og Pi 200 AC/DC, har PFC (Power Factor Correction), hvilket muliggør svejsning med op til 200 A med netsikringer på kun 16 A.


Kontrolleret rensezone

 

Samtlige Pi AC/DC ma-skiner - også den enfase-de - er med D.O.C®, Migatronics banebrydende dynamiske oxydkontrol. Ved svejsning i aluminium sikrer D.O.C® en kontrol-leret rensezone langs svejsesømmen, øger has-tigheden med op til 30% og reducerer forbruget af energi og wolframelek-troder tilsvarende.

 

Pi 200 og Pi 250 er til kvalitetssvejsning i TIG AC/DC og MMA.

 

Aldrig har så mange faciliteter til TIG været så let tilgængelige. Øget programmering, logisk betjening og brugervenligt design. En kombination af inverterteknologi og nytænkte betjenings- og kommunikationsmuligheder.

 

Enfaset og trefaset.


Til både TIG- og elektrodesvejsning findes en højtydende en- eller trefaset Pi maskine, der pas-ser perfekt til et bredt spekter af opgaver. Både Pi 200 og Pi 250 findes i tre versioner med hver sit overskuelige betjeningspanel:

Elværktøj
Håndværktøj
Scantool
Bolte og befæstelse FZB
Bolte og befæstelse A2
Bolte og befæstelse A4
Inventar
Diverse hydraulik
Propan, ilt , co2, argon
Kemi
Skæreudstyr
Transportmateriele
Trykluftsudstyr
Nye Svejsemaskiner
Nye Værktøjsmaskiner
Brugte Værktøjsmaskiner
Brugte Svejsemaskiner
Tilbud
Handelsbetingelser
ESAB
Log ind
VH Værktøj ApS  •  Industrivej 51 • 6740 Bramming  •  Tlf.: 23 40 68 30 • 76 56 15 30  •